Uden Hold Vinder Oprindelig Kvinde

Anonim

International beundring har forårsaget nyheden om en ung Tarahumara-kvinde, María Lorena Ramírez, der vandt et ultramarathon i sandaler og med hendes oprindelige klædedragt.

Den 22-årige pige placerede sig først på podiet efter at have afsluttet det 50 kilometer lange Ultrail Cerro Rojo-løb på syv timer og tre minutter. Konkurrencen blev afholdt den 29. april i Puebla, Mexico.

Denne bedrift blev annonceret af Facebook-siden Lad alle Tehuacán finde ud af, der er ansvarlig for at sprede relevante nyheder fra Puebla-samfundet. I publikationen, der blev foretaget den 13. maj, blev det bemærket, at Ramírez vandt "uden en hydrationsvest, uden tennissko, uden lycra og kompressionsærmer." Og han tilføjede:”Uden alle disse gadgets fra dagens løber. Uden at gå rundt med at placere sine miles på Nike uden Facebook, vandt han bare af nødvendighed.”

Maria Lorena Ramirez

Manglen på sportsudstyr under ultramarathon af den unge kvinde blev bekræftet af Orlando Jiménez, arrangør af denne begivenhed for andet år i træk.”Han havde ikke nogen gel eller energisød eller en sukkerrør eller glas eller de meget dyre sneakers, som vi alle bruger til at køre i bjergene. Kun en lille flaske vand, hans kasket og en bandana [et tørklæde] omkring hans hals,”fortalte Verne det spanske supplement.

I denne konkurrence havde pigen som rivaler andre 499 atleter fra 12 lande. Hun modtog en pengepræmie på 6 tusind mexicanske pesos (løber i løb, Ramírez er dedikeret til at passe husdyr; hun vandrer 10 til 15 kilometer dagligt med sine køer og geder. Hun betragtes i øjeblikket som en af de hurtigste langdistanceløbere i Tarahumara samfund.